Antrenor personal

Home Antrenor personal

MAXIM BODY GALATI

Maxim Body Galati

Antrenor personal

In sala noastre si in cadrul intim oferit, va puteti modela corpul si va puteti elibera endorfinele pt acea senzatie placuta de fericire. Ne adresam persoanelor care vor sa lucreze cu greutatea proprie si sub stricta indrumare a unui antreor personal intr-un loc unde nu aglomeratia este cea care ne atrage atentia si nu te simti timorat de prezenta altor persoane si evitam aglomeratia..

Imi doresc ca fiecare antrenament pe care il fac sa fie placut,sa ma simt bine?
Raspunsul la aceasta  intrebare ar trebui sa fie DA si cu siguranta acesta este raspunsul persoanelor care iubesc fitnessul.

Fitnessul te ajuta sa faci fata activitatilor zilnice si iti da suficienta energie pentru a te bucura de cei dragi la sfarsitul zilei. Este o acitivitate care intervine cu succes in toate activitatile tale zilnice: poti urca scarile fara sa obosesti, poti alerga dupa autobuz si esti sigura ca il prinzi, ai energie suficienta sa termini ziua cu bine iar in plus sa  te mai si joci cu cel mic.
Deasemenea, sanatatea este foarte importanta pentru fiecare intre noi si fitness-ul este considerat sanatate: Pentru ca iti creste rezistenta la boli, pentru ca vei preveni ingrasarea, pentru ca vei fi mai putin stresata si vei ramane tanara.
Este necesar sa introducem acest concept in viata noastra nu ca o obligatie ci ca un hobby pe care  il practicam cu drag si pasiune. In ziua de azi notiunile de "a arata bine" si de "a fi sanatos" sunt o prioritate. Mai ales in perioade in care imaginea este determinanta pentru a pastra un job, pentru a castiga un nou partener de afaceri sau pentru a incheia un contract.
 


Termenul de fitness defineste conditia fizica.

Fitness-ul reprezinta partea de miscare realizata cu ajutorul aparatelor dar
 si exercitiile cu greutate proprie. Aceasta gama de exercitii va ajuta sa aratati si sa va simtiti foarte bine, va permit sa fiti plini de energie si vitalitate iar toate acestea insumate va ajuta sa va bucurati de viata din plin. 
Fitness-ul trebuie  sa faca parte din viata noastra ,ca cea mai buna forma de remodelare activa. A merge la sala nu inseamna un drum in plus , un chin, din contra inseamna eliberarea de stress  si de problemele zilnice.

Indicatii: numarul de antrenamente trebuie sa varieze intre 3-4  pe saptamana in functie de scopul propus dar si pentru ca organismul sa aiba timpul necesar de refacere. Trebuie efectuat un program bine pus la punct si respectat,  care sa contina atat exercitii de tonifiere cat si partea cardio a antrenamentului cea in care se ard cele mai multe calorii.

Avantajele sunt multiple atat din punct de vedere al exteriorului, materializat in tonifierea musculaturii si multi centimetri in minus dar si in efecte benefice asupra aparatului cardiovascular, crescand rezistenta la efort.  Un alt efect foarte important ar fi cresterea coordonarii neuromusculare.

Deci, ne vedem la sala, la Trainer Maximbody Galati :)

XBody Galati

Fitness prin electrostimulare musculara !

Oferta Maxim Body

Abonamente

Femeie practicand fitness EMS

34lei

-

Sedinta de proba

Sedinta de proba, este un antrenament in care puteti testa performantele noii tehnologii Actiwave Wireless si sa intelegeti ce inseamna un antrenament EMS

95lei

-

Sedinta

Antrenamentul liber este pt cei care nu au un program regulat si nu se pot adapta unui program.

Barbat la dispozitiv XBody

319lei

lunar

Intretinere 4 sedinte

Abonamentul de intretnere se recomanda celor care au tras din greu si au obtinut rezultatele dorite. Acest abonament trebuie continuat pt a mentine ce ati obtinut.

Femeie la dispozitiv XBody

549 lei

lunar

Intensiv 8 sedinte

Abonamentul intensiv este de doua sedinte pe saptamana si se recomanda celor care vor sa vada rezultate si o tonifiere a corpului.

Femeie practicand fitness EMS

719lei

lunar

MaximBody 12 sedinte

Abonamentul MaximBody se adreseaza persoanelor care vor sa simta performntele fitnesului prin EMS in scurt timp.

Barbat si femeie practicand fitness EMS

799lei

3 luni

Intretinere long 12 sedinte

Intretinere long este un abonament pe o durata de 3 luni care ne permite sa na ne intretinem corpul dupa ce am obtinut aspectul placut si dorit de noi la un raport pret calitate, optim.

Barbat si femeie la dispozitiv XBody

979lei

2 luni

Intensiv long 16 sedinte

Intensiv long se adreseaza celor care sunt hotarati sa obtina aspectul dorit si sa se pastreze in timp .

musculatura

1320lei

2 luni

MaximBody long 24 sedinte

MaximBody Long este un abonament pt cei care vor sa obtina tot ce este mai bun pentru ei si intr-un timp cat mai scurt.

Antrenot fitness EMS

840lei

lunar

Personal trainer - 12 sedinte

P.T-ul repezinta fitnessul la un alt nivel si o alta abordare. Sub indrumare a unui instructor bine pregatit si lucrand cu greutatea propriului corp o sa va antrenati si o sa obtineti rezultatele dorite, stare de bine si un corp sanatos. Slabire, tonifiere si hipertrofie.

Femeie la masaj spate

69lei

50min

Masaj anticelulitic si reflexo

Masajul de relaxare atat de necesar si benefic corpului cat si psihicului este recomandat de specialisti pentru un mod de viata sanatos. Masajul anticelulitic este recomandat pt a conferi un aspect placut pielii. Masaj terapeutic ajuta la corectarea posturii sau al unor deficiente ale coloanei sau a

65lei

Masaj de relaxare doamne

la masaj

69lei

Masaj de relaxare domni

Masajul este cea mai simpla metoda de relaxare si de a aduce o satare de bine fizica si psihica.

la masaj

249lei

lunar

Masaj relaxare domni - 4 sedinte

Orice metoda de masaj contribuie la cresterea cantitatii de sange si oxigen in muschi, pe langa inlaturarea produsilor stagnati de metabolism, imbunatatind elasticitatea, contractibilitatea si posibilitatile functionale musculare.

Masaj spate

460lei

1 luna

Masaj intretinere - 8 sedinte

Masajul consta in relaxarea profunda a intregului organism, ajuta la stimularea sistemului imunitar, scade senzatia de durere (daca este cazul), creste nivelul energiei fizice si mentale si poate atinge un nivel superior al performantelor cognitive.