Terapie prin mișcare

Home Terapie prin mișcare

MAXIM BODY GALATI

Maxim Body Galati

Terapie prin mișcare

Ce insemna terapia prin miscare ?

Kinetoterapia sau terapie prin miscare este o forma de terapie ce are la baza studii stiintifice si face parte din medicina alternativa cu scopul imbunatatirii calitatii vietii.

Ea consta in tehnici de recuperare bazate pe miscarea corpului pentru a trata diferite afectiuni fizice, dar mai presus de toate este recomandata persoanelor cu probleme musculare, cum ar fi tendinita, fasciita plantara, dureri de spate si boli degenerative ale aparatului locomotor.

Care sunt beneficiile principale ale Terapiei prin miscare?

Asa cum ati dedus deja din sectiunea anterioara, kinetoterapia are numeroase beneficii si poate fi utilizata atat pentru tratarea unor afectiuni, dar si pentru prevenirea unor disfunctii ori ameliorarea acestora. Pe scurt, putem afirma ca te ajuta sa iti pastrezi o conditie fizica si psihica optima. 

La nivel fizic, sesiunile de terapie prin miscare activeaza sistemele nervos, scheletat, muscular. Pacientul va observa la nivel somatic cresterea elasticitatii musculare, articulatiile vor castiga mobilitate si se va imbunatati controlul neuro-motor, indemanarea, forta si rezistenta la efort  . De asemenea, durerile si deficientele cauzate de o postura deficitara sau accidentari sunt mult reduse, chiar eliminate. Datorita acestui fapt recuperarea musculara este mai rapida si mai eficienta. 

Dintre cele mai importante beneficii ale terapiei prin miscare se inscriu:

  • Cresterea elasticitatii  muschilor,
  • Prevenirea uzurii articulatiilor si castig functional,
  • Imbunatatirea si restabilirea mobilitatii, a echilibrului si coordonarii,
  • Imbunatatirea sistemului cardio-respirator,
  • Cresterea randamentului fizic si imbunatatirea tonusului muscular,
  • Corectarea posturii,
  • Redobandirea functionalitatii musculare, articulare si osoase,
  • Recuperarea unor functii importante dupa un accident, un AVC (accident vasculat cerebrale), a unei accidentari sportive, a unei disfunctii motorii dobandita sau mostenita ereditar etc.. 

La nivel psihic, numeroase studii confirma ca practicarea terapiei prin miscare ajuta la reducerea nivelului de stres si anxietate, favorizand relaxarea.

 

Ce este fizioterapia?

Fizioterapia ajuta organismul uman sa se trateze, recupereze sau relaxeze cu ajutorul factorilor fizici: masaj therapeutic, terapii manuale, stimulare electrica musculara, caldura, exercitiu fizic. Procedurile fizioterapeutice ajuta la ameliorarea durerilor, restabilirea capacitatii de miscare, refacerea dupa o operatie sau chiar evitarea interventiilor chirurgicale.

Oameni de toate varstele pot alege proceduri de fizioterapie si pot fi sprijiniti pentru a-si mentine sanatatea si pentru a preveni diverse boli. De asemenea, dupa ce urmati proceduri de fizioterapie veti invata sa ramaneti independenti, chiar si dupa finalizarea tratamentului fizioterapeutic.

Fizioterapeutii din cadrul centrului nostru privat au cunostinte aprofundate despre modul in care functioneaza corpul si despre abilitati clinice specializate pentru a evalua, diagnostica si trata diferite afectiuni. Fizioterapeutii lucreaza adesea in echipe cu alti profesionisti din cadrul echipei noastre pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor de ingrijire a sanatatii dumneavoastra .

 Profesionistii Maximbody  personalizeaza programele de fizioterapie in functie de varsta, capacitatea de rezistenta la efort, constitutie corporale, functiile corpului, afectiunile pacientului si sunt alaturi de acestia pe toata durata sesiunilor de recuperare. 

Deci, la centrul nostru Maximbody Galati :)

XBody Galati

Fitness prin electrostimulare musculara !

Oferta Maxim Body

Abonamente

Femeie practicand fitness EMS

35 lei

-

Sedinta de proba

Sedinta de proba, este un antrenament in care puteti testa performantele noii tehnologii Actiwave Wireless si sa intelegeti ce inseamna un antrenament EMS

100 lei

-

Sedinta

Antrenamentul liber este pt cei care nu au un program regulat si nu se pot adapta unui program.

Barbat la dispozitiv XBody

380 lei

lunar

Intretinere 4 sedinte

Abonamentul de intretnere se recomanda celor care au tras din greu si au obtinut rezultatele dorite. Acest abonament trebuie continuat pt a mentine ce ati obtinut.

Femeie la dispozitiv XBody

720 lei

lunar

Intensiv 8 sedinte

Abonamentul intensiv este de doua sedinte pe saptamana si se recomanda celor care vor sa vada rezultate si o tonifiere a corpului.

Femeie practicand fitness EMS

960 lei

lunar

MaximBody 12 sedinte

Abonamentul MaximBody se adreseaza persoanelor care vor sa simta performntele fitnesului prin EMS in scurt timp.

Barbat si femeie la dispozitiv XBody

1400 lei

2 luni

Intensiv long 16 sedinte

Intensiv long se adreseaza celor care sunt hotarati sa obtina aspectul dorit si sa se pastreze in timp .

musculatura

1800 lei

2 luni

MaximBody long 24 sedinte

MaximBody Long este un abonament pt cei care vor sa obtina tot ce este mai bun pentru ei si intr-un timp cat mai scurt.

Antrenor fitness EMS

1100 lei

lunar

Kinetoterapie profilactica - 12 sedinte

Terapia prin intermediul exercițiilor fizice poate include #exercițiul #pasiv, în care terapeutul mișcă partea afectată a corpului pentru a-i menține mobilitatea sau poate include #exercițiul #activ, în urma căruia pacientul este învățat cum să facă exerciții în mod corect în funcție de afecțiu

1800 lei

1 luna

Terapie manuala osteopata 12 sedinte

#Terapia #manuală se bazează pe diagnosticarea și tratamentul distincțiilor sistemului neuro-musculo-scheletic prin mobilizări, manipulări și exercițiul fizic‼️✅ Datorită relației strânse dintre #sistemul #nervos și #sistemul #muscular și #sistemul #osos, aceste tehnici de terapie au repercusi

Femeie la masaj spate

110 lei

50min

Masaj anticelulitic

Masajul de relaxare atat de necesar si benefic corpului cat si psihicului este recomandat de specialisti pentru un mod de viata sanatos. Masajul anticelulitic este recomandat pt a conferi un aspect placut pielii. Masaj terapeutic ajuta la corectarea posturii sau al unor deficiente ale coloanei sau a

100 lei

50 min

Masaj de relaxare doamne

la masaj

110 lei

50 min

Masaj de relaxare domni

Masajul este cea mai simpla metoda de relaxare si de a aduce o satare de bine fizica si psihica.

la masaj

400 lei

lunar

Masaj relaxare barbati - 4 sedinte

Orice metoda de masaj contribuie la cresterea cantitatii de sange si oxigen in muschi, pe langa inlaturarea produsilor stagnati de metabolism, imbunatatind elasticitatea, contractibilitatea si posibilitatile functionale musculare.

Masaj spate

700 lei

1 luna

Masaj relaxare doamne - 8 sedinte

Masajul consta in relaxarea profunda a intregului organism, ajuta la stimularea sistemului imunitar, scade senzatia de durere (daca este cazul), creste nivelul energiei fizice si mentale si poate atinge un nivel superior al performantelor cognitive.