MAXIM BODY GALATI

Maxim Body Galati

Masaj de relaxare, anticelulitic si terapeut.

CUM S-A DEZVOLTAT TEHNICA MASAJULUI

Fiecare persoană practică masajul instinctiv. În momentele de tulburare emoţională se folosesc frecvent gesturi de mângâiere, pentru a aduce alinare, în special în cazul în care este vorba de copii. Probabil de aceea masajul reprezintă una dintre cele mai vechi forme de terapie cunoscute, el a fost documentat ca fiind folosit ca metodă de terapie, încă în anii 3 000 Î.Hr., în China, Egipt şi India.
Cum funcţionează masajul?
Masajul funcţionează la nivel fizic, mental şi emoţional, favorizând relaxarea. El stimulează corpul să se ajute singur, prin promovarea homeostaziei (proces fiziologic prin care sistemele interne ale corpului sunt ţinute în echilibru, în ciuda variaţiilor condiţiilor externe).Tehnicile de masaj rămân o artă, deşi studiile de cercetare au evidenţiat mecanismele fiziologice ce stau la baza efectelor terapeutice ale masajului. Se crede că masajul are o serie de efecte pe principalele sisteme ale organismului.
SISTEMUL CIRCULATOR
Incurajează circulaţia sângelui, stimulează drenajul limfatic, intăreşte sistemul imunitar, creşte aportul de sânge şi nutrienţi către celule.
SISTEMUL DIGESTIV
Poate ameliora simptomatologia colonului iritabil şi a colonului spastic, reduce edemele (umflăturile la nivelul ţesuturilor), curăţă sângele prin tonifierea rinichilor, ameliorează constipaţia şi promovează eliminarea produşilor de degradare.
SISTEMUL MUSCULAR
Elimină tensiunea musculară.Masajul ajută la ameliorarea durerilor şi la restaurarea activităţii musculare normale. De exemplu, un masaj efectuat la nivelul gâtului, relaxează musculatura contractată de la acest nivel, favorizând relaxarea. Ajută la restaurarea tonusului muscular, ajută la creşterea flexibilităţii articulaţiilor, stimulează fluxul de sânge şi aportul de nutrienţi la acest nivel.
SISTEMUL NERVOS
Promovează relaxarea şi calmul, ajută în caz de insomnie şi cefalee, creşte nivelul endorfinelor (factori naturali de calmare a durerilor), eliberează emoţiile refulate.
SISTEM RESPIRATOR
Ajută la îmbunătăţirea modului de respiraţie, poate ajuta în caz de tuse rebelă şi astm.
SISTEMUL SCHELETIC
Creşte aportul de nutrienţi către oase, reduce tensiunea musculară, ajută la corectarea posturii corpului şi menţinerea echilibrului.

XBody Galati

Fitness prin electrostimulare musculara !

Oferta Maxim Body

Abonamente

Femeie practicand fitness EMS

35 lei

-

Sedinta de proba

Sedinta de proba, este un antrenament in care puteti testa performantele noii tehnologii Actiwave Wireless si sa intelegeti ce inseamna un antrenament EMS

100 lei

-

Sedinta

Antrenamentul liber este pt cei care nu au un program regulat si nu se pot adapta unui program.

Barbat la dispozitiv XBody

380 lei

lunar

Intretinere 4 sedinte

Abonamentul de intretnere se recomanda celor care au tras din greu si au obtinut rezultatele dorite. Acest abonament trebuie continuat pt a mentine ce ati obtinut.

Femeie la dispozitiv XBody

720 lei

lunar

Intensiv 8 sedinte

Abonamentul intensiv este de doua sedinte pe saptamana si se recomanda celor care vor sa vada rezultate si o tonifiere a corpului.

Femeie practicand fitness EMS

960 lei

lunar

MaximBody 12 sedinte

Abonamentul MaximBody se adreseaza persoanelor care vor sa simta performntele fitnesului prin EMS in scurt timp.

Barbat si femeie la dispozitiv XBody

1400 lei

2 luni

Intensiv long 16 sedinte

Intensiv long se adreseaza celor care sunt hotarati sa obtina aspectul dorit si sa se pastreze in timp .

musculatura

1800 lei

2 luni

MaximBody long 24 sedinte

MaximBody Long este un abonament pt cei care vor sa obtina tot ce este mai bun pentru ei si intr-un timp cat mai scurt.

Antrenor fitness EMS

1100 lei

lunar

Kinetoterapie profilactica - 12 sedinte

Terapia prin intermediul exercițiilor fizice poate include #exercițiul #pasiv, în care terapeutul mișcă partea afectată a corpului pentru a-i menține mobilitatea sau poate include #exercițiul #activ, în urma căruia pacientul este învățat cum să facă exerciții în mod corect în funcție de afecțiu

1800 lei

1 luna

Terapie manuala osteopata 12 sedinte

#Terapia #manuală se bazează pe diagnosticarea și tratamentul distincțiilor sistemului neuro-musculo-scheletic prin mobilizări, manipulări și exercițiul fizic‼️✅ Datorită relației strânse dintre #sistemul #nervos și #sistemul #muscular și #sistemul #osos, aceste tehnici de terapie au repercusi

Femeie la masaj spate

110 lei

50min

Masaj anticelulitic

Masajul de relaxare atat de necesar si benefic corpului cat si psihicului este recomandat de specialisti pentru un mod de viata sanatos. Masajul anticelulitic este recomandat pt a conferi un aspect placut pielii. Masaj terapeutic ajuta la corectarea posturii sau al unor deficiente ale coloanei sau a

100 lei

50 min

Masaj de relaxare doamne

la masaj

110 lei

50 min

Masaj de relaxare domni

Masajul este cea mai simpla metoda de relaxare si de a aduce o satare de bine fizica si psihica.

la masaj

400 lei

lunar

Masaj relaxare barbati - 4 sedinte

Orice metoda de masaj contribuie la cresterea cantitatii de sange si oxigen in muschi, pe langa inlaturarea produsilor stagnati de metabolism, imbunatatind elasticitatea, contractibilitatea si posibilitatile functionale musculare.

Masaj spate

700 lei

1 luna

Masaj relaxare doamne - 8 sedinte

Masajul consta in relaxarea profunda a intregului organism, ajuta la stimularea sistemului imunitar, scade senzatia de durere (daca este cazul), creste nivelul energiei fizice si mentale si poate atinge un nivel superior al performantelor cognitive.